24/11 - Damesvoetbal 2e Provinciale:
Westmalle-Merksem SC 0-7

Merksem klaar voor topduel

De dames van Merksem SC spelen morgen de topper tegen Ladies Willebroek, de ploeg met welke SC momenteel puntgelijk de tweede plaats deelt.

Afgaand op de wedstrijden van de afgelopen weken lijkt SC klaar voor de match om plaats twee.

Een beeld uit de match tegen Arendonk: Katrien Deleus (11) opent de score. Nathalie De Vylder (r) is het daar helemaal mee eens, terwijl ook Karin Senden (16) ziet dat het goed is.

De afgelopen weken werd namelijk gelijkgespeeld op het veld van Arendonk (1-1) en met forse cijfers gewonnen tegen hekkesluiters Zandhoven (6-0) en Westmalle (0-9).

Op Arendonk (4/11) had Merksem het moeilijk, vooral in de slotfase toen de Merksemse dames het na het wegsturen van Senden met tien moesten doen.

Een goal van Katrien De Leus bezorgde de ploeg van coach Walter Jordaens echter toch nog een punt.

Merksem-Zandhoven: Sophrani Moris op het punt de bal richting doel te volleyen. De ambitieuze poging ging helaas net over het doel.

Twee weken geleden was het zwakke Zandhoven geen partij, maar omdat Merksem zelf niet helemaal scherp aan de start verscheen werd het 'maar' 6-0.

Deleus (3), Van den Kieboom, De Bel, en Devylder tekenden voor de Merksemse goals.

Afgelopen zaterdag op het veld van rode lantaarndrager Westmalle bereikte SC bijna de dubbele cijfers.

Heidi De Langhe (3) kijkt toe hoe Cathy De Bel een nieuwe aanval opzet

Omdat Merksem in het eerste kwartier na de rust veelvuldig faalde in de afwerking bleef de teller staan op negen Merksemse goals.

“Uiteindelijk werd het zo toch een mooie herfstnamiddag waarmee we hebben bewezen dat het geschut klaar is voor de wedstrijd tegen Willebroek. Bovendien komen er nog enkele speelsters terug uit blessure en zo kunnen we zeggen: alles kan maar niets moet,” aldus coach Jordaens.

AP

Programma en uitslagen 06/07 Uitslagen 05/06
Uitslagen 04/05 Uitslagen 03/04
www Stand
terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren