28/06
Merksem SC 17 juli weer van start

Hoewel het nog maar zo kort geleden lijkt dat Merksem SC zich tot kampioen van 2e Provinciale A liet kronen, start de ploeg van trainer Filip Vandooren over een kleine drie weken alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in een nieuwe reeks.

Nog een kleine drie weken en dan begint voor Merksem SC de voorbereiding op een nieuw seizoen in 1e Provinciale

Tijdens de weken dat het voetbal stillag hebben de vele vrijwilligers van de club overigens niet stilgezeten, want samen met een clubje werkloze jongeren kreeg het Jef Mermans-Stadion een opknapbeurt.

Woekerend struikgewas werd verwijderd, de boel werd eens grondig schoongemaakt, nieuwe verhardingen werden aangebracht op de glibberige paden naar de tribunes en de hele boel kreeg een nieuwe laag verf.

Als klap op de vuurpijl werd er ook nog eens een nieuwe buitentoog gebouwd.

Een laatste grootste aanpassing van het stadion zit overigens nog in de pijplijn; een spectaculaire, maar meer kunnen we u nog niet vertellen.

Alles word dus in gereedheid gebracht voor een nieuw seizoen in eerste provinciale en binnenkort - 17 juli - start ook het eerste elftal met de voorbereiding.

De vijfde club van Antwerpen - na Beerschot, Antwerp, Berchem en Tubantia - trok een serieus aantal versterkingen aan en zag daarbij vrijwel niemand vertrekken.

Maandag 17 juli om 19u30 vindt dus de eerste training plaats en tien dagen later worden de krachten voor het eerst voorzichtig gemeten in een 'echte' wedstrijd op het veld van het naar 3e Provinciale gezakte Brasschaat.

Voor de Beker van Antwerpen wordt Merksem ingedeeld in een groep met Mariaburg (3e), Broechem (4e), Excelsior Essen (3e) en Schilde (2e).

Qua oefenpartijen zijn de wedstrijden op 2 augustus tegen Schoten en op 10 augustus tegen Berchem Sport misschien de meest interessante.

De eerste competitiewedstrijd staat geboekt voor het eerste weekeinde van september.

Programma:
27 juli, 20u00: Brasschaat - Merksem SC;
30 juli, 18u00: Sparta Linkeroever - Merksem SC;
02 augustus, 19u30: Schoten - Merksem SC;
05 augustus, 18u00: Merksem SC-Mariaburg (Beker van Antwerpen);
10 augustus, 19u30: Merksem SC-Berchem Sport;
12 augustus, 18u00: Broechem-Merksem SC (Beker van Antwerpen);
17 augustus, 19u30: FC Ekeren-Merksem SC;
19 augustus, 18u00: Merksem SC-Exc. Essen (Beker van Antwerpen);
22 augustus, 19u30: Merksem SC-Gooreind;
26 augustus, 18u00: Schilde - Merksem SC (Beker van Antwerpen).

Programma en uitslagen 06/07 Uitslagen 05/06
Uitslagen 04/05 Uitslagen 03/04
www Stand
terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren