Jeroen Forceville (l.) en Tom Viroux waren doeltreffend voor Merksem

16/11
Merksem komt goed weg op Wildert

- Voetbal, 2e Provinciale A: Wildert - Merksem SC 3-3

Filip Vandooren wist het vantevoren: op eigen veld is Wildert een ambetante ploeg.

En dat bleek.

Welliswaar kwam Merksem drie keer op voorsprong, maar had het aan de rust 4-1 gestaan dan had men niet mogen klagen.

Merksem werd overpowerd, overdonderd en overlopen, maar Tim Van Wert stak in een supervorm en hield zijn doel zo goed als leeg.

Na twintig minuten kwam Merksem verrassend op voorsprong toen een afstandsschot van Tom Viroux pardoes binnen vloog, maar een kwartier later was de vreugde alweer gedaan toen Costermans de zeer terechte gelijkmaker maakte.

Kort na de pauze dan een tegenslag die voor Merksem eigenlijk goed uitpakte.

Jurgen Van de Velde kreeg een domme rode kaart omdat hij op de hand van een tegenstander ging staan, maar met tien man toonde de ploeg karakter en kon men naar een hogere versnelling schakelen.

Het leverde al na een kwartier de hernieuwde voorsprong.

Jeroen Forceville stond aan het einde van een snelle counter langs De Bakker en Moussaoui en zorgde voor 1-2, maar vijf minuten later was het Konings die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht.

Vijf minuten voor het einde leek Moussaoui dan uit de rebound de overwinning voor Merksem te stelen, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd was een wanhoopsschot van Schenk zelfs Van Wert te machtig.

“Ik denk dat wij met een punt misschien nog wel te veel krijgen, want er was maar een ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning. Toch is het jammer want na 2-3 dacht ik even dat we de punten gewoon zouden meenemen.”

AP

www

Programma en uitslagen 06/07 Uitslagen 05/06
Uitslagen 04/05 Uitslagen 03/04
www Stand
terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren