17/01
Merksem SC nog (doel)puntloos in terugronde

- Voetbal, 2e Provinciale: Aartselaar-K. Merksem SC 2-0

Merksem is de terugronde van het seizoen 04/05 zeer slecht begonnen, want na vier wedstrijden heeft de ploeg nul punten, kreeg het negen goals tegen en wist het zelf nog niet te scoren.

Ook zaterdagavond op Aartselaar had SC weinig te vertellen, al bood de tweede helft aanknopingspunten voor het verdere verloop van de competitie.

De thuisploeg was baas in de eerste 45 minuten, al was het overwicht niet van dien aard dat er veel kansen uit voort kwamen.

Toch ging Aartselaar rusten met een 1-0 voorsprong, nadat De Smedt in de 40e minuut de score opende.

Na de pauze dan een beter Merksem dat het middenveld welliswaar in handen had, maar eigenlijk nauwelijks kansen wist te creëren.

Punt
Op het moment dat coach Vandooren vol op de aanval ging spelen en Kenneth Boons naar voren schoof, sloeg het noodlot toe aan de andere kant.

Een vrije trap in de backlijn kon niet afdoende worden weggewerkt en uit de kluts zorgde Lettens in de 88e minuut voor de beslissing.

Het was jammer voor SC, dat misschien met een punt wel zou hebben gekregen wat het verdiende.

Dat vond ook centrale verdediger Kenneth Boons: “Ja, want ik denk dat we ons kwa veldspel wel hebben herpakt na enkele zeer zwakke matchen. Na de pauze waren wij baas, al leidde dat niet tot veel kansen. Volgens mij biedt deze match veel perspectief met het oog op de resterende wedstrijden. Ook over mijn eigen prestatie kan ik tevreden zijn. Maar dat is eigenlijk al een tijdje zo.”

Volgende week staat voor SC de thuiswedstrijd tegen het recentelijk zeer goed draaiende Zandvliet op het programma.

Arjan Plantinga

Programma en uitslagen 06/07 Uitslagen 05/06
Uitslagen 04/05 Uitslagen 03/04
www Stand

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren