10/08 - Baseball, 1e Klasse, voorronde:
Hoboken Pioneers - Royal Greys 1-11
Ook Pioneers hebben geen verweer

Wanneer de numer 1 uit de rangschikking op bezoek gaat bij de nummer 2 mag je een spannend duel verwachten met een minimaal verschil wat betreft de einduitslag.

Kim Wybo kwam deze week aan een onwaarschijnlijk batting average van .875

De Merksemse Royal Greys lijken dit seizoen echter zoveel beter dan de concurrentie dat daar gisteren in Hoboken absoluut geen sprake van was.

De Greys waren door sterke pitching en zeer aggressieve baserunning zoveel beter dan de Pioneers dat er al na drie innings van een match geen sprake meer was.

Voor de ploeg van Carl Vanthillo en Kevin Peeters was Dennis Van Hoof (K5, BB3, H6) de startende werper en ook al moest hij direct in de eerste slagbeurt een run incasseren, in de problemen geraakte hij geen moment.

Met 9-1 na 5½ slagbeurt kon Vanthillo dan ook met een gerust hart Robbe De Jongh op de heuvel zetten voor de laatste twee innings.

Aanvallend zetten de Greys op pitching van Kenny Van den Brande en Tom Lorrentop 16 hits en 3 BB neer.

Net als eergisteren tegen Borgerhout was rechtsvelder Kim Wybo (3/5) weer sterk met het stokje, al moest hij catcher Ryan Grattan (4/5) voor laten gaan.

Ook Kris de Conick (3/4) en Gert Rosiers (2/4) hadden het vizier op scherp staan.

De mooiste play van de match was een double-play met sterke positiewissels: short stop Peter Stroobants maakte de out op 2 na een gronder naar 1, waarna pitcher Dennis Van Hoof de tweede nul kon maken op 1.

Sterk spel en de 17e competitiezege op rij.

Arjan Plantinga

Pioneers 1 0 0 0 0 0 0 1
  1 2 3 4 5 6 7 G
Greys 0 2 4 1 0 2 2 11

Uitslagen + programma reguliere competitie 2006

www

Uitslagen + eindstand reguliere competitie 2005

Uitslagen + stand eindronde 2005
   
 
terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren