29/01
Korte berichten

Kop-staartaanrijding
Een Opel Tigra en een Seat Leon raakten vrijdag 26 januari omstreeks 16u30 betrokken bij een kop-staartaanrijding op het kruispunt van de Laaglandlaan met de Grasbloemstraat. De dertigjarige bestuurder van de Seat uit Merksem vertraagde om af te slaan. Maar dat had de 23-jarige bestuurder van de Opel uit Ekeren te laat opgemerkt, waardoor hij achteraan tegen de Seat reed. Door de klap kwam de 25-jarige passagierster in de Seat met haar hoofd tegen de voorruit terecht. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten naar het Jan Palfijnziekenhuis overgebracht. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Solden
Een echtpaar uit Merksem werd zaterdag 27 januari omstreeks 17u00 betrapt in de kledingwinkel C&A aan de Meir. De 29-jarige man was er samen met zijn even oude vrouw en hun vijfjarig kindje aan het winkelen. Toen het koppel drie broeken, twee hemdjes en een truitje ter betaling aanbood, stelde de verkoopster vast dat er geknoeid was met de prijsetiketjes. Het koppel wilde kinderkleertjes uit de nieuwe collectie kopen, maar op de etiketjes hingen kortingsstickers. De vrouw van het koppel bekende. Ze biechtte op dat ze in de winkel kortingsstickertjes had gevonden. En dat ze die op de prijslabels van de kleding uit de lentecollectie had gekleefd. De politie werd erbijgehaald. Het koppel had spijt van wat was gebeurd. Na verhoor mochten ze beschikken.

Fietsdief
Een politiepatrouille zag in de nacht van zaterdag 27 januari op zondag 28 januari om middernacht een man door de Constant De Jongstraat lopen. Op zich niets speciaals, ware het niet dat de man een damesfiets voortduwde waarvan hij het achterste wiel omhoog hield. De inspecteurs wilden de man om een woordje uitleg vragen, maar de verdachte zette het prompt op een lopen. Pas aan de kerk in de Sint-Bartholomeusstraat stopte de verdachte met lopen en stak hij spontaan zijn handen in de lucht. De agenten sloegen de fietsdief in de boeien en namen hem mee naar het politiekantoor. Daar bleek dat de 47-jarige verdachte illegaal in ons land verblijft. Hij kreeg een bevel het grondgebied te verlaten.

In de flank
Op het kruispunt van de Bredabaan met de Merksemheidelaan (Ringlaan) gebeurde zaterdag 27 januari omstreeks 10u55 een aanrijding tussen een Renault Clio en een Ford Galaxy. De Renault reed richting Merksem en wilde op het bewuste kruispunt linksaf de Merksemheidlaan inrijden. Maar bij dat manoeuvre greep de Renault de Ford die in de richting van Brasschaat reed in de flank. De 79-jarige bestuurder van de Renault uit Brasschaat liep bij de klap lichte verwondingen op. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Zijn 76-jarige echtgenote en de 51-jarige bestuurder van de Ford uit Brasschaat bleven ongedeerd.

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren