08/02
Bredabaan Promotions overhandigt auto aan gelukkige winnaar

De 53-jarige Peter Wittockx uit de Du Chastellei had buiten een reep chocola nog nooit iets gewonnen in zijn leven, maar gisteravond kreeg hij in garage AMCS in de Laaglandlaan de sleutels van een gloednieuwe Citroën overhandigd.

Dat was namelijk de hoofdprijs van de eindejaarsactie van Bredabaan Promotions.

Terwijl Marc Vinck van AMCS kijkt of het allemaal past steekt winnaar Peter Wittockx voor het eerst de sleutel op de deur van zijn nieuwe aanwinst

Tijdens de maand december kreeg iedereen die €25,- uitgaf bij een van de deelnemende winkeliers op de Bredabaan een deelnameformulier uitgereikt.

Indien men dat ingevuld retourneerde aan de winkeliers deed men mee voor de auto.

Uiteindelijk werden er een kleine 150.000 formulieren ingeleverd, waaruit een deurwaarder het winnende bonneke trok.

Winnaar Wittockx was zeer blij verrast met zijn nieuwe karretje ter waarde van €12.000.

“Vooral ook omdat ik er al helemaal geen rekening meer mee hield. Ik heb er ook niets speciaals voor gekocht; gewoon mijn pistolets gehaald bij de bakker Heylen waar ik ze al tien jaar haal. Ik stond dan ook paf toen ze mij belden met de mededeling dat ik de winnaar was. Wat ik ermee ga doen? Nu ja, erin rijden denk ik hè...”

Jan Miloen van Bredabaan Promotions, zaakvoerder van juwelier Huis Willekens zei dat zijn winkeliersvereniging zeer tevreden was over het verloop van de actie.

“Uiteindelijk hebben we ongeveer 150.000 deelnemersformulieren uitgereikt en in verschillende media is er uitgebreid aandacht geweest voor onze actie. Daarom denk ik dat de Bredabaan weer een positieve impuls heeft gekregen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een soortgelijke actie op poten zetten.”

Arjan Plantinga

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren