03/10 - Ingezonden brief:
“Zij deden alles, zij deden niets”

En zij gaan alles doen, geef ons 6 jaar zeggen ze, want het Vlaams Belang gaat het ook niet kunnen!

Een mooie schuldbekentenis van ondoordachte, onverantwoordelijke verantwoordelijken. De topper, ze beginnen elkaar te bekladden van slecht beheer, ze waren toch een goede ploeg, niet?

Zes jaar hebben ze de senioren hartinfarcten bezorgd door hun lamlendige beslissingen, de vlerken hebben in 40 jaar de gouden jaren van de senioren ontstolen. Onze stad is nu van iedereen, verloederd en verscheurd in Noord-Eilandje en het Zuid. Daar mag alles, met voorrang. Ze roepen zich te pletter om een multiculturele samenleving, hun resultaat in een uitnodiging waard om de Seefhoek te bezoeken met een neutrale stadsgids, de zoveelste benoeming waard " stadswachtgids "voor " stadswijk zonder haat "hm !

De walgelijke vergelijkingen van de superdemocraten zonder referendum: in 2000 - 33% voor het Vlaams Blok- 67% is er dus tegen, verklaarden ze met fierheid.

Hardnekkige warrelhoofden, niet? In 2000 C.V.P. 11% dus 89% er tegen, over mijn lijk voor het Vlaams Blok, zei Marc Van Peel. S.P. 19,5 % , dus 80,5 % er tegen, V.L.D. 17%, dus 83% er tegen en Groen! 11%, dus 89% er tegen.

Dus als zij niet eerlijk kunnen rekenen, moet gij als brave kiezer er ook niet op rekenen.Leugenachtig verdraaien van de waarheid noemt men dat!

Met een burgemeester die de beste Hot Dogs uitdeelt en misschien zijn laatste muziekfestival tegen de haat geeft, met een schepen die zegt dat wij vuilaards zijn, de Groenen waarvan vuurkestook niet meer mag, maar de ganse straat stinkt van open haarden die hun steentje bijdragen als verbrandingsoven. Allé, we zijn allemaal verzuurd, als ze van ons zuurzoet kunnen maken, zullen we nog zoete Antwerpenaren worden die alles slikken!

Ze wilden de brug " van den Azijn " bijna weg om de verzuring te bannen in Merksem-Deurne. Vrienden, ge zou Merksem niet meer zien - zoals met de bevrijding toen alle bruggen waren opgeblazen. Wel, de Stad heeft ook de bruggen met Merksem opgeblazen, zoals met de bevrijding, want die vieren ze ook alleen in de Stad; En nochtans, als er een gemeente bevrijd is is het Merksem wel8

Waar zaten die idiote stadsafgevaardigden om één bloementje te leggen op het gedenkteken van de 23 gefusilleerden aan de brug van den Azijn.

Als er één gemeente met de fusie de meeste centen en beste infrastructuur heeft gegeven, zal het Merksem wel zijn. Wij Merksemenaren zijn wel " Stroboeren ", maar de enige goeie die er nog op het Schoon Verdiep zit en de kas regelt, is een Merksemnaar.

Na zes jaar flaneren van de ene receptie naar de andere, de Schaal Sels, het Merksemse begrip, werd ontstolen van onze senioren. Hoe durven ze zich nog vertonen op de Dinsdagmarkt om stemmen te ronselen, zonder eens langs de Eethuisbeek-Deuzeldlaan te gaan die er al 50 jaar ligt te stinken als een open riool, ook een Merksems begrip op de grens met Schoten, maar jammer genoeg niet voor één van hun woonsten.

Wel, Merksemnaren, hoon ze weg van de Grote Markt en dat ze hun stemmen gaan halen op het Zuid, het Eilandje, de Seefhoek, maar niet meer bij de Merksemnaar met een Bredabaan zonder tramhokjes, met een Lijn zonder uurwijzers voor Tram en Bus.Zet wegwijzers naar landen buiten Europa, het zou ons plezieren in zijn originaliteit.

Inderdaad, Merksem is niet meer van " ons " maar van " iedereen ". Merksem heeft geen eigen politiekorps meer van 58 man. Iedere agent kende zijn kornuiten en zijn wijk, alles werd veelal geregeld. Heren van het Schoon Verdiep geef eens een antwoord: een senior in Merksem zijn auto werd weggesleept, de 71 jarige moest eerst naar de Luchtbal om zijn boete te regelen en weet ge waar hij zijn wagen kon ophalen? In Hoboken!!

Twee meter verzetten had alles geregeld, geen politiebriefje in zijn postbus, een duwtje aan de wagen had alles opgelost, maar ze mogen de wagen niet aanraken.Het grapje kostte onze senior 175 euro. Misschien iets voor de Groenen om als chlorofylgelden te boeken want wij vinden dat het stinkt. Het Vlaams Belang vraagt meer blauw op straat, maar dan op de juiste plaats en niet voor onzinnige habbekratsjes die 1 uur duurden voor 2 agenten plus nog het bureelwerk!

En zo blijven onze senioren in de kou staan, en worden door opgejutte jongeren beschouwd als profiteurs met een gratis zitje op de tram. Jonge mensen, vergeet niet dat die senioren de Metro nog hebben betaald door hun arbeid van 48 uur per week en meer.

Wel jongens en meisjes van het Schoon Verdiep mag ik jullie verstand eens opfrissen nu jullie met de verkiezingen nieuwe oplosformules komen uitbazuinen waar ge in feite zes jaar tijd hebt voor verprutst!

Hoe is het met dat duur grappeke van 10 miljoen oude franken, het glazen halfrond op het St.Jansplein? Wie zet er nu zo een glazen doorkijkgedrocht in een risicowijk?Als de stadsmagazijnen uitbulken van eigen kunst?

Hoe hebben de engeltjes van het Astridplein in het Stadsmagazijn vleugeltjes gekregen?A la Onkelinckx, de deur stond open!!

Gaat het Astridplein een kopie worden van wat we nu in het museumwinkeltje kunnen zien? Een utopie met de huidige coalitie!!

Misschien een idee voor de stadsdichter.

O donkere nachten, die dit plein versmachten, O blanke smachten die ze op dit plein verkrachte. Antwerpenaren, met al Uw krachten zult ge die duistere gasten versmachten.

En dan zeggen ze, de angst voor criminaliteit is een ingebeelde gedachte - dat moeten we nog gaan geloven ook, want als ze opgepast worden is er nooit iets gebeurd en een valse getuige en hop - geseponeerd.

De grootste jankers tegen het Vlaams Belang doen hun werk goed, ze durven aan Dewinter vragen, heeft Uw partij nog niet de saturatie bereikt? Lezen ze het Laatste Nieuws niet van 27 september- Vlaams Belang bijna 40%. Ze kennen het verschil niet tussen een houten hamer en het zwaard van Damocles. De kabouters strooien erwtjes om Sneeuwwitje terug te vinden maar ontmoeten de boze wolf in het bos van kreupelhout van de Groenen.

Onlangs had ik nog een gesprek met de Oud-Voorzitter PVV Merksem die zijn visie besprak en zei: ik blijf puur liberaal maar deze verkiezingen zijn een kakofonie tegen de vrijheid van het liberalisme die hun plaats moeten afgeven aan saai salonsocialisme, links liberalisme en katholieken die altijd als een achtarmige octopus naar alle kanten wijwater hebben gespoten, de Groenen erbuiten gelaten, want die geloven nog altijd in het bloementje en de bij, maar dan liefst met een rode klaproos erbij, die zich dirigeert als " De Stad heeft mij nog nodig, ik heb nog veel vuilbakkenwerk.

Deze verkiezing zal beoordeeld worden na de verkiezingen, de kans voor de rechtse liberalen om mee de macht te grijpen is nog nooit zo mooi geweest, alleen door te rebelleren tegen het Cordon, ik zeg niet deserteren maar als het niet anders kan " ja, want de bovenlaag van de VLD domineert haar basis en Antwerpen is altijd hun zorgenkind zonder verzorging geweest "

Het zou de eer van de Liberalen versterken door maar één lief te hebben, in plaats van aan politieke groepsseks te doen.

Laten wij ons oordeel ludiek eindigen: De kat kwam in de nacht van de stad. Zij was blauw en VLOTT zwart. De kleur van haar vacht, maar plots zag ze alles zwart en voelde de eendracht met VLOTT in haar macht en ze herwon haar verloren kracht in gans haar blauwe vacht en met zwart gaf ze de Stad weer terug pracht en macht.

De Oud- Voorzitter gaf de geruststelling dat de liberalen een lief moeten hebben met dezelfde familiestrekking: ge kunt Uw rechterhand niet geven aan een links, in de wellevendheid gebruiken beide partijen hun rechterhand.

Anoniem

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren