01/12 - Eindejaarsactie Bredabaan Promotions
Winkeliers Bredabaan geven auto weg

Vanaf vandaag loopt op de Bredabaan een spectaculaire eindejaarsactie: 'Koop hier & Win een auto'.

Bij elke aankoop ter waarde van 25 euro bij een van de 130 deelnemende winkeliers ontvangt u een lotje waarmee u kans maakt op het winnen van een gloednieuwe Citroën C3 ter waarde van €12.350,- (waarvan de BTW al betaald is!).

Daniel Thirion, Julien Claes van Bredabaan Promotions en Marc Vinck van AMCS presenteerden gisteren de Citroën C3 die straks misschien van u is

Met de actie - die loopt tot 31 december - hoopt winkeliersvereniging Bredabaan Promotions meer publiek naar de Bredabaan te lokken en aan zich te binden.

Het is overigens niet de eerste keer dat de winkeliers op de Bredabaan een wagen weggeven: "De eerste wagen die hier op de Bredabaan ooit werd uitgedeeld als hoofdprijs voor een tombola moet zowat 40 jaar geleden geweest zijn,” aldus Julien Claes van Bredabaan Promotions

“Vroeger deed zowat elk grote winkeliersvereniging dit. Maar in de loop der voorbije jaren zijn dergelijke, waardevolle hoofdprijzen achterwege gebleven. Het moet nu al zowat 20 jaar geleden zijn dat hier op de Bredabaan nog een auto is cadeau gegeven als hoofdprijs.”

In afwachting van de komst van de winnaar, kunt u de wagen - die u misschien in januari mag gaan afhalen bij garage AMCS, van zaakvoerder Marc Vinck aan de Laaglandlaan - al gaan bekijken in de etalage van het pand op de Bredabaan nr. 590.

Hoe functioneert deze eindejaarstombola?
Elke klant bij één van de 130 deelnemende en aangesloten handelaars (banken en apothekers kunnen niet deelnemen) krijgt een deelnamebiljet per aankoopschijf van 25 euro.

Op het deelnamelot vul je je naam, adres en telefoonnummer of e-mailadres in.

De actie loopt van 1 tot en met 31 december.

Begin januari wordt dan het winnende biljet uit alle deelnameformulieren getrokken door een gerechtsdeurwaarder.

Daarna volgt dan nog de officiële overhandiging van de wagen.

Volgens Bredabaan Promotions gaat het ondanks straffe concurrentie van winkelcentra als het Shoppingcenter in Wijnegem beter dan ooit met de Bredabaan - nog steeds de langste winkelstraat van België.

“De Bredabaan is één van de boeiendste winkelcentra van Vlaanderen én erg vlot bereikbaar. Nooit eerder deed de Bredabaan het zo goed. De Bredabaan heeft na de wegeniswerken en bijhorende verkeershinder van de voorbije jaren, zijn elan terug gekregen. Alle vroegere klanten van voorheen hebben al geruime tijd hun weg teruggevonden, maar ook heel wat nieuwkomers ontdekten de voordelen van de Bredabaan. Bovendien doen we onze naam van 'langste winkelstraat van België' ook alle eer aan."

"Wij organiseren met ons bestuur en onze deelnemende winkeliers ook geregeld heel wat acties om de Bredabaan nog meer in de kijker te plaatsen. Zo hadden we opnieuw tijdens het laatste weekend van augustus - met erg veel succes overigens! - onze jaarlijkse braderij: een echte voltreffer. Het weer was toen ronduit schitterend! Ook onze vijfde Halloween-actie in oktober heeft het goed gedaan. De kinderen komen dan verkleed en stappen trots van winkel tot winkel. Enkele honderden deelnemertjes bereiken we zo elk jaar. Onze actie is zonder twijfel één van de grootste Halloweenfeesten in het Antwerpse. En morgen, 2 december komen de Zwarte Pieten - zonder Sint - langs."

Bredabaan Promotions zit overigens niet verlegen om activiteiten, want op zaterdag 23 en zondag 24 december kun je op de Bredabaan tussen 13u00 en 17u00 echte Kerstmannen tegen 't lijf lopen.

Arjan Plantinga

terug start reageer lees de reacties
   

Omhoog

privacybeleid

Omhoog

©ALP

web
analytics

Adverteren